Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚλειδί αδειών πλίθας

Λιανικός κιβωτίων πλίθας επαγγελματίας ΧΙ πλήρης έκδοση 100% του Acrobat Reader αδειών βασικός γνήσια

Λιανικός κιβωτίων πλίθας επαγγελματίας ΧΙ πλήρης έκδοση 100% του Acrobat Reader αδειών βασικός γνήσια

  • Λιανικός κιβωτίων πλίθας επαγγελματίας ΧΙ πλήρης έκδοση 100% του Acrobat Reader αδειών βασικός γνήσια
  • Λιανικός κιβωτίων πλίθας επαγγελματίας ΧΙ πλήρης έκδοση 100% του Acrobat Reader αδειών βασικός γνήσια
Λιανικός κιβωτίων πλίθας επαγγελματίας ΧΙ πλήρης έκδοση 100% του Acrobat Reader αδειών βασικός γνήσια
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Adobe
Πιστοποίηση: Adobe Certified
Αριθμό μοντέλου: Ακροβάτης ΧΙ πλίθας υπέρ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: USD+65+Piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20*20*5cm
Χρόνος παράδοσης: 24hours
Όροι πληρωμής: Η MoneyGram L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union,
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μάρκα: Adobe Αριθμό μοντέλου: Ακροβάτης ΧΙ πλίθας υπέρ
Τόπος καταγωγής: USA/Ireland/Singapore/Πουέρτο Ρίκο/Γερμανία MOQ: 1pcs
Τιμή: Please Contact US skype Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 ανά εβδομάδα Χρόνος παράδοσης: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Συσκευασία λεπτομέρειες: Το πλαίσιο λιανικής Έκδοση: Ακροβάτης ΧΙ πλίθας υπέρ
Ενεργοποίηση: 100% σε απευθείας σύνδεση ενεργοποίηση εφαρμογή: Υπολογιστής/lap-top
Βάρος: 0.15kg Εγγύηση: Διάρκεια ζωής
Γλώσσα: Αγγλικά Skype: softwarewto
Υψηλό φως:

τμηματικό κλειδί ακροβατών πλίθας

,

Κλειδί ενεργοποίησης πλίθας

Λιανικός κιβωτίων πλίθας επαγγελματίας ΧΙ πλήρης έκδοση 100% του Acrobat Reader αδειών βασικός γνήσια

 

 

Ο ακροβάτης, από το Adobe Systems, Α.Ε., παραμένει ο καλύτερος τρόπος να εργαστεί με τα φορητά αρχεία του (PDF) μορφής εγγράφου. Η πιό πρόσφατη έκδοση, ακροβάτης ΧΙ, αντιπροσωπεύει μια επαυξητική βελτίωση μιας αναπόφευκτης εφαρμογής.
Σε περίπτωση που το χάσατε, PDF είναι τα πρότυπα για την αρχειοθέτηση και την ανταλλαγή των εγγράφων στη νομική ρύθμιση. Itu2019s τα πρότυπα, εν μέρει, επειδή τα αρχεία PDF μπορούν να διαβαστούν σε ουσιαστικά όλες τις συσκευές (iPad ή αρρενωπός, παράθυρα ή Mac). Εκτός από κοντά στην καθολική συμβατότητα, PDF εξασφαλίζει ότι το προϊόν εργασίας σας θα φανεί δεξιά πότε τυπώνεται από άλλους ή αντιμετωπισμένος σε κάποιο την οθόνη elseu2019s. Με τον ακροβάτη, μπορείτε εύκολα να εξασφαλίσετε τα αρχεία PDF για να κρατήσετε άλλων από την αντιγραφή και την έκδοση του περιεχομένου. Μπορείτε ακόμη και να αποτρέψετε τους ανθρώπους από το άνοιγμα, την εκτύπωση, το σχολιασμό, ή την προσθήκη των σελίδων στα αρχεία PDF σας. Εάν θέλετε να προστατεύσετε το προϊόν εργασίας (συμβάσεις, διαθήκες, κ.λπ.) ή να εξασφαλίσετε την ακεραιότητα των εγγράφων που παράγονται στην προσφυγή στο δικαστήριο, ο ακροβάτης παρέχει εύκολος--υιοθετεί τις λύσεις ασφάλειας.

Ο ακροβάτης ΧΙ έρχεται σε δύο εκδόσεις: Τυποποιημένος και υπέρ. Τα Donu2019t συγχέουν τον ακροβάτη (υπέρ ή τυποποιημένο) με τον αναγνώστη πλίθας, ο ελεύθερος θεατής αρχείων PDF. Οι χρήστες του αναγνώστη περιορίζονται στην εξέταση, την έρευνα, και τα τυπώνοντας αρχεία PDF. Χρειάζεστε μια πλήρη έκδοση του ακροβάτη (τυποποιημένου ή υπέρ) για να δημιουργήσετε τα αρχεία PDF, να ανιχνεύσετε το έγγραφο σε PDF, να εφαρμόσετε την ασφάλεια, να δημιουργήσετε τις μορφές, και περισσότεροι. Οι νομικοί επαγγελματίες πρέπει να θεωρήσουν υπέρ παρά τα πρότυπα. Έρχεται κάτω στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Μπορείτε να δείτε μια σύγκριση το atwww.adobe.com/products/acrobatpro/buying-guide.html χαρακτηριστικών γνωρισμάτων.

 

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που πειράζουν στους δικηγόρους και που είναι διαθέσιμα μόνο στον ακροβάτη ΧΙ υπέρ περιλαμβάνουν:
Μειώνει την αρίθμηση
Σύνταξη
Η διευκόλυνση PDF αρχειοθετεί έτσι οι χρήστες αναγνωστών πλίθας μπορούν να προσθέσουν τα σχόλια και τις ψηφιακές υπογραφές
Σύγκριση των αρχείων PDF και
Παρεμβολή του ακουστικού και τηλεοπτικού περιεχομένου για την άμεση αναπαραγωγή ήχου.

 

Από τις επιλογές στα πλακάκια
Εάν youu2019re που χρησιμοποιεί ακόμα τον ακροβάτη 9 ή μια προηγούμενη έκδοση, έπειτα η βελτίωση σε ΧΙ θα είναι ένα μεγάλο βήμα. Η πλίθα έκανε τις μεγάλες αλλαγές στη διεπαφή με την απελευθέρωση του ακροβάτη Χ, και thereu2019s καμία να επιστρέψει. Ο ακροβάτης ΧΙ καθαρίζει εκείνες τις αλλαγές και επιτρέπει την καλύτερη προσαρμογή. Τα u201cmenusu201d που οδήγησαν τη διεπαφή στις προηγούμενες εκδόσεις του ακροβάτη (έκδοση 9 και προηγούμενος) είναι καθαρισμένα κάτω στο αρχείο, εκδίδουν, βλέπουν, παράθυρο, και βοήθεια. Αντί των επιλογών, ο ακροβάτης ΧΙ έχει τα πλακάκια στόχου στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Τα περισσότερα από αυτά που ήταν στο παρελθόν εντολές επιλογών οργανώνονται τώρα στα εργαλεία, το σημάδι, και τα πλακάκια στόχου σχολίου στη δεξιά πλευρά του παραθύρου εφαρμογής. Τα περισσότερα εργαλεία οργανώνονται τώρα στα σύνολα μέσα σε αυτά τα πλακάκια στόχου. Χτυπήστε τα εργαλεία, το σημάδι, ή το σχόλιο για να επιδείξετε το αντίστοιχο πλακάκι στόχου (κρότος πάλι που κρύβει). Μπορείτε να προσαρμόσετε ποιες επιτροπές εμφανίζονται στα εργαλεία και τα πλακάκια σχολίου χρησιμοποιήστε τις εξελισσόμενες επιλογές στην ανώτερος-σωστή γωνία του πλακακιού στόχου, και χτυπήστε μια επιτροπή (ένα σημάδι ελέγχου δείχνει ότι η επιτροπή είναι ορατή).

Πλακάκι στόχου εργαλείων. Αυτή η ομαδοποίηση περιέχει πολλών από τις λειτουργίες που βρέθηκαν στις επιλογές εγγράφων στον ακροβάτη 9 και τις προηγούμενες εκδόσεις, όπως οι σελίδες (περιστραφείτε, αντικαταστήστε, εξάγετε, κ.λπ.) και η αναγνώριση κειμένων (οπτική αναγνώριση χαρακτήρα). Οι μορφές, η προστασία (ασφάλεια, σύνταξη, και αφαίρεση μεταδεδομένων), και ο μάγος δράσης (στο παρελθόν επεξεργασία κατά δεσμίδες) μπορούν επίσης να βρεθούν στο πλακάκι στόχου εργαλείων.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ακροβάτη ΧΙ παρουσιάζει στο πλακάκι εργαλείων: Ικανοποιημένη έκδοση. Τώρα μπορείτε να κάνετε το σημαντικό κείμενο και γραφικός εκδίδει στα αρχεία PDF. Δεδομένου ότι εκδίδετε, περικαλύμματα κειμένων σωστά στις άκρες των γραμμών. Τα σχηματοποιώντας εικονίδια σας αφήνουν να αλλάξετε την ευθυγράμμιση παραγράφου (αριστερά, δεξιός, κέντρο, πλήρες). Παίρνετε τον παρόμοιο έλεγχο των εικόνων. Ο σωστός-κρότος σε μια εικόνα και τις επιλογές προσφέρει τις επιλογές να κτυπηθεί ή να περιστραφεί η εικόνα, συν μια επιλογή να αντικατασταθεί η εικόνα εξ ολοκλήρου. Iu2019m πεπεισμένος ότι ο ακροβάτης είναι η επιλογή για την έκδοση του κειμένου και του περιεχομένου εικόνας, αλλά για εκείνους που θέλουν αυτήν την δυνατότητα, ο ακροβάτης ΧΙ προσφέρει τα εργαλεία.

Πλακάκι στόχου σχολίου. Αυτό το σύνολο εργαλείων αντικαθιστά την επιλογή σχολίου & σήμανσης στις επιλογές εργαλείων στις προηγούμενες εκδόσεις του ακροβάτη. Τώρα όλα τα εργαλεία σήμανσης σχολιασμών και σχεδίων μπορούν να βρεθούν στο πλακάκι σχολίου ή να προστεθούν στη γρήγορη ράβδο εργαλείων εργαλείων. Τα κολλώδη εργαλεία σήμανσης εργαλείων και σχεδίων σημειώσεων βλέπουν την κανονική χρήση στο γραφείο μας, έτσι τα κρατάμε στη ράβδο εργαλείων. Όπως θα αναμένατε, ο κατάλογος σχολίων είναι μέρος του πλακακιού στόχου σχολίου. Εάν οποιαδήποτε σχόλια (παράθυρα κειμένου, κλήση-outs-κλήση, κολλώδεις σημειώσεις, ή αυξήσεις σχεδίων) έχουν προστεθεί σε ένα αρχείο PDF, θα παρουσιάσουν στον κατάλογο σχολίων. Βρίσκουμε τον κατάλογο σχολίων ιδιαίτερα χρήσιμο για την οργάνωση των σχολίων που προστίθενται σε ένα αρχείο PDF από τους διαφορετικούς χρήστες.

Πλακάκι στόχου σημαδιών. Η πλίθα έχει προσθέσει τα εργαλεία στον ακροβάτη ΧΙ με σκοπό να το καταστήσουν εύκολο να υπογράψει ένα έγγραφο με τη δακτυλογράφηση του ονόματός σας, το σχεδιασμό της υπογραφής σας, ή τη χρησιμοποίηση ενός γραμματοσήμου υπογραφών. Η δημιουργία ενός γραμματοσήμου υπογραφών είναι γρήγορη και εύκολη. Μπορείτε έπειτα εύκολα να προσθέσετε την υπογραφή σας σε οποιοδήποτε έγγραφο ή ακόμα και να την στείλετε για τις πρόσθετες υπογραφές χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική υπηρεσία υπογραφών Adobeu2019s EchoSign.

Το EchoSign είναι χωριστή υπηρεσία ($14,99 το μήνα) που σας αφήνει να προσθέσετε την υπογραφή και άλλους τομείς στα έγγραφα γραφείων ή τα αρχεία PDF, να τους φορτώσετε σε έναν σύννεφο-βασισμένο στο κεντρικό υπολογιστή, και να στείλετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους ανθρώπους που πρέπει να τους υπογράψουν. Παραδείγματος χάριν, μπορείτε να φορτώσετε τη συμφωνία αμοιβών σας σε EchoSign. Μια ράβδος εργαλείων στην κορυφή του θεατή εγγράφων σας αφήνει να προσθέσετε την υπογραφή και άλλους τομείς. Το EchoSign θα στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ενδεχόμενο πελάτη σας που περιλαμβάνει μια σύνδεση με τη συμφωνία αμοιβών. Μέσα στη μηχανή αναζήτησης, οι ενδεχόμενοι πελάτες σας μπορούν να δακτυλογραφήσουν το όνομά τους, και το έγγραφο το ίδιο u201csignu201d με ένα τυποποιημένο χειρόγραφο fontu2014or ο ενδεχόμενος πελάτης που σας μπορεί να υπογράψει το έγγραφο χρησιμοποιώντας ένα ποντίκι ή με ένα άκρο δακτύλου σε ένα τηλέφωνο ή μια ταμπλέτα οθονών επαφής.

 

Προσαρμογή
Οι μεγάλες αλλαγές στη διεπαφή ακροβατών που εισάγεται στον ακροβάτη Χ, ενώ το αγαθό, ήρθε με κόστος. Τώρα, παραδείγματος χάριν, για να προσθέσετε το εργαλείο ζουμ σκηνών στη ράβδο εργαλείων, τραβάτε κάτω τις επιλογές άποψης, επίλεκτος παρουσιάστε/κρύψτε, επιλέξτε τα στοιχεία ράβδων εργαλείων, επέλεξε το επίλεκτο & ζουμ, και επίλεκτο ζουμ σκηνών. Η διαδικασία τα ανεπιθύμητα εργαλεία από τη ναυσιπλοΐα σελίδων και τις επίλεκτες & ράβδους εργαλείων ζουμ είναι εξίσου δυσκίνητη. Εντούτοις, με την απελευθέρωση ΧΙ, η πλίθα το κατέστησε ευκολότερο να προσαρμόσει τη γρήγορη ράβδο εργαλείων εργαλείων (η σειρά των κουμπιών εργαλείων κάτω από τις επιλογές και επάνω από τη ναυσιπλοΐα σελίδων και να επιλέξει & να μεγεθύνει ράβδοι εργαλείων). Τα εργαλεία μπορούν να προστεθούν στη ράβδο εργαλείων τρία τους τρόπους: (1) χτυπώντας στο Edit κουμπί συνόλου τρεχόντων εργαλείων (βλέμματα όπως ένα εργαλείο) (2) ο σωστός-κρότος σε ένα εργαλείο σε μια από τις επιτροπές στόχου και η επιλογή προσθέτουν στη γρήγορη ράβδο εργαλείων εργαλείων ή (3) χρησιμοποιώντας τα Customize γρήγορα εργαλεία (η άποψη > επίλεκτος παρουσιάζει/δορά > επίλεκτα στοιχεία ράβδων εργαλείων > γρήγορα εργαλεία).

Με τον ακροβάτη ΧΙ μπορείτε να δημιουργήσετε τις ράβδους εργαλείων συνήθειας. Αυτό έρχεται σε πρακτικό εάν προτιμάτε τις ράβδους εργαλείων στην κορυφή της περιοχής εργασίας από τα σύνολα εργαλείων στις επιτροπές στόχου στη δεξιά πλευρά της περιοχής εργασίας. Και, με τις ράβδους εργαλείων συνήθειας, μπορείτε να περιορίσετε τα εργαλεία που επιδεικνύονται. Παραδείγματος χάριν, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μια ράβδο εργαλείων σύνταξης που επιδεικνύει μόνο τρία εργαλεία: Ιδιότητες σύνταξης Σημάδι για τη σύνταξη και εφαρμόστε τις συντάξεις. Thereu2019s λιγότερος σωρός όταν επιδεικνύετε donu2019t τα εργαλεία που arenu2019t χρησιμοποίησε.

 

Δημιουργήστε το κουμπί PDF
Ακροβάτης ΧΙ σκάφη με το κουμπί u201cCreateu201d ως πρώτο στοιχείο στη ράβδο εργαλείων. Το create κουμπί περιλαμβάνει όλη τη λειτουργία που είχε στο παρελθόν και προσθέτει τις λειτουργίες που βρέθηκαν στο παρελθόν στις εξελισσόμενες επιλογές του Combine κουμπιού. Στον ακροβάτη ΧΙ, το Create κουμπί προσφέρει όχι μόνο τις συνηθισμένες μεθόδους ένα αρχείο PDF (από το αρχείο, τον ανιχνευτή, κ.λπ.) αλλά και προσφέρει την επιλογή να συνδυαστούν τα πολλαπλάσια αρχεία σε ένα ενιαίο PDF ή να δημιουργηθεί ένα χαρτοφυλάκιο PDF. Ένα χαρτοφυλάκιο PDF περιέχει τα πολλαπλάσια αρχεία που συγκεντρώνονται σε μια ενσωματωμένη μονάδα PDF παρά ένα ενιαίο αρχείο PDF. Τα αρχεία σε ένα χαρτοφυλάκιο PDF μπορούν να δημιουργηθούν στις διαφορετικές εφαρμογές. Παραδείγματος χάριν, ένα χαρτοφυλάκιο PDF μπορεί να περιλάβει τα αρχεία του Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) και τα περισσότερα αρχεία εικόνας (JPEG, TIFF, PSD). Τα αρχικά αρχεία διατηρούν τις μεμονωμένες ταυτότητές τους αλλά συγκεντρώνονται σε ένα αρχείο χαρτοφυλακίων PDF. Μπορείτε να ανοίξετε, διαβασμένος, να εκδώσετε, και να σχηματοποιήσετε κάθε συστατικό αρχείο ανεξάρτητα από τα άλλα συστατικά αρχεία σε ένα χαρτοφυλάκιο PDF. Τα χαρτοφυλάκια PDF δεν είναι για το καθένα, εντούτοις Οι χρήστες αναγνωστών προτύπων και πλίθας ακροβατών δεν μπορούν να δημιουργήσουν τα χαρτοφυλάκια PDF ή να εκδώσουν το σχεδιάγραμμα, χρώματα, επιγραφές, και ούτω καθεξής.

Στην πρακτική μου συνδυάζουμε τα πολλαπλάσια αρχεία σε ένα ενιαίο PDF παρά να δημιουργηθούν τα χαρτοφυλάκια PDF. Τα συνδυασμένα αρχεία λειτουργούν καλά για τη συγκέντρωση μιας παράκλησης ή μιας κίνησης και όλων των παραπεμφθεισών εκθεμάτων ή των αρχών, ή για το συνδυασμό των ανόμοιων εγγράφων για την κοινοποίηση ή την παραγωγή στην ανακάλυψη. Στον ακροβάτη ΧΙ, το ενδιάμεσο με τον χρήστη για το κτένισμα των πολλαπλάσιων εγγράφων σε ένα ενιαίο αρχείο PDF είναι τώρα από προεπιλογή πλήρως γραφικό, σημαίνοντας ότι μπορεί να επιδείξει τις εικόνες όλων των σελίδων των αρχείων που συνδυάζετε έτσι εσείς παίρνει μια πλήρη πρόβλεψη του συνδυασμένου PDF προτού να το δημιουργήσετε. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε τώρα να συρετε και να ρίξετε οποιαδήποτε μεμονωμένη σελίδα σε οποιαδήποτε από τα έγγραφα που θέλετε να συνδυάσετε, καθιστώντας το εύκολο να προσαρμόσετε την τελειωμένη παραγωγή. Εάν εσείς donu2019t όπως τη γραφική διεπαφή, itu2019s εύκολο να μεταπηδήσει στην άποψη καταλόγων με τον κρότο ενός κουμπιού.

 

Άλλα πρακτικά εργαλεία
Τι εάν εσείς donu2019t θέλουν ένα μεγάλο αρχείο PDF; Ο ακροβάτης ΧΙ έχει ένα διασπασμένο εργαλείο εγγράφων που διαιρεί ένα αρχείο βασισμένο σε: (1) αριθμός σελίδων (2) μέγεθος αρχείων ή (3) κορυφαίοι σελιδοδείκτες. Εάν έχετε ένα συνδυασμένο αρχείο PDF που ζυγίζει μέσα σε 5,5 ΜΒ, και το όριο για την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση στην αρμοδιότητά σας είναι 2 ΜΒ, itu2019s εύκολο να χωρίσει το αρχείο στα κομμάτια που είναι κάτω από το όριο. Εάν η αντιτιθέμενη συμβουλή ή ο πελάτης σας παρέδωσε ένα αρχείο 5.000 σελίδων PDF, itu2019s εύκολα να προσθέσουν τους σελιδοδείκτες κατά τη διάρκεια της αρχικής ειέτασης, κατόπιν χωρίζουν το έγγραφο βασισμένο στα σημάδια (τα ονόματα σελιδοδεικτών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διασπασμένα ονόματα αρχείων).

Ο ακροβάτης άρχισε με ένα u201ctypewriter toolu201d διάφορες εκδόσεις πριν. Οι προηγούμενες επαναλήψεις αυτού του εργαλείου είχαν πολύς από κοινού με το συνονόματό της. Ήταν clunky και η λειτουργία ήταν περιορισμένη. Η βελτιωμένη λειτουργία του εργαλείου γραφομηχανών, που βλέπει στον ακροβάτη Χ, παραμένει. Αλλά το εργαλείο γραφομηχανών πηγαίνουν! Πώς μπορεί αυτό να είναι; Η πλίθα άλλαξε το όνομα και το εικονίδιο, αλλά η λειτουργία παραμένει. Το add εργαλείο σχολίου κειμένων (ένα κύριο u201cTu201d για ένα εικονίδιο) κάνει τι το εργαλείο γραφομηχανών έκανε. Όταν χτυπάτε στο κουμπί ή το εικονίδιο, το εργαλείο εισαγωγής κειμένων ενεργοποιεί και ένας φραγμός ιδιοτήτων εμφανίζεται. Αιτιολόγηση, διάστημα γραμμών, μέγεθος πηγών, και εργασία χρώματος όπως αναμενόταν. Η δυνατότητα εύκολα σε u201ctypeu201d σε οποιοδήποτε αρχείο PDF επεκτείνει σημαντικά τη σειρά του ακροβάτη. Σκεφτείτε ότι των μορφών γεμίζετε μέσα κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας ή ενός μήνα. Τώρα, αντί της τροφοδότησης των φύλλων του εγγράφου το παλαιό Selectric, ταΐζετε το έγγραφο μέσω του ανιχνευτή και έπειτα του ακροβάτη χρήσης και τον υπολογιστή σας για να κάνετε τη δακτυλογράφηση (χωρίς whiteout).

 

Συμπέρασμα
Ο ακροβάτης ΧΙ χαρακτηρίζει μια επαυξητική βελτίωση στο οικογενειακό ιστορικό ακροβατών. Σε υπόθεση youu2019re που αναρωτιέται τι σημαίνω από επαυξητικό, hereu2019s η διαπραγμάτευση: Εγκατέστησα τον ακροβάτη ΧΙ στον υπολογιστή assistantu2019s μου, και την πήρε εβδομάδες ζευγών στην ειδοποίηση (χρησιμοποιεί τον ακροβάτη καθημερινά και χρησιμοποιούσε το Χ). Εάν δεν αναβαθμίσατε στον ακροβάτη Χ, nowu2019s ο χρόνος να γίνει η κίνηση στη νέα διεπαφή με την αγορά του ακροβάτη ΧΙ.

 

Προσοχή

1. Μπορούμε χονδρικό εμπόριο όλα τα είδη του FPP, ΑΥΤΟΚΌΛΛΗΤΗ ΕΤΙΚΈΤΤΑ cOem COA.

2. 100% το αρχικό κλειδί μπορεί να είναι και έλεγξε on-line.

3. Nerver εμποδισμένος μετά από την ενεργοποίηση.

4. Συνήθως το κλειδί προϊόντων (αύξων αριθμός), θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

5. Η αυτοκόλλητη ετικέττα COA, DVD, κιβώτιο συσκευασίας στέλνοντας σε 3 ημέρες μέσω DHL.

6. Το μόνο που παρείχαμε είναι χονδρική τιμή, εάν ενδιαφέρεστε για, παρακαλώ αισθάνεστε ελεύθεροι να μας έρθετε σε επαφή με.

 

Υπηρεσία:

Πελάτης πρώτα! υψηλός - ποιοτικές υπηρεσίες με την καλύτερη τιμή και γρήγορα ναυτιλία.

Παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με για περισσότερες πληροφορίες.

Οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε περισσότερες απαιτήσεις, pls προσθέτουν το skype μου ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Είμαι πάντα εδώ.

 

Λιανικός κιβωτίων πλίθας επαγγελματίας ΧΙ πλήρης έκδοση 100% του Acrobat Reader αδειών βασικός γνήσια 0Λιανικός κιβωτίων πλίθας επαγγελματίας ΧΙ πλήρης έκδοση 100% του Acrobat Reader αδειών βασικός γνήσια 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Softwarewto Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: lily

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα